Щоб їлося й пилося, щоб хотілося й моглося!
Випєм за СБУ (Секс,Бізнес, Удачу)
Дай Боже завтра тоже, з понеділка - кожен день!
Щоб нам жилося
Так, як пилося!
Що загадаєм
Все, щоб збулося!
Вiд сонця тепла
Вiд людей добра
Вiд друзiв щиростi
Вiд коханої вiрностi
Пройдуть роки,
Усохнуть груди,
І хуй тоді стоять не буде,
Так вип’єм же сім раз за то,
Щоб хуй стояв, як долото!
Дай боже, не останню!
Я як останню, то не дай боже!
А хто мене любить, хай чарку пригубить!
Тост за жінок:
В одному глухому селі жив дів з онуком. Одного вечора почули вони стук у двері. "Хто там" - запитав онук. "Ця я, багатство", - почув він у відповідь. "Діду", - каже онук - "Давай відчинимо". "Ні", - відповідає дід, - "Я багатий тим, що ти в мене є, а ти багатий тим, що я в тебе є".
Через деякий час знову стук у двері. "Це я - щастя, відчини". Дід каже онуку: "Непотрібно нам ніяке щастя, ми разом тому і щасливі".
Через час знову стук у двері. "Хто там?", - запитав хлопчик, - "Це я - жінка". Підходить онук до діда і каже: "Діду, там жінка стукає у двері, але ми їх відкривати не будемо, вона нам не потрібна". А дід йому відповідає: "Ні онученьку, от як раз жінці ми відкриємо. Бо там де є жінка, там завжди є щастя, любов та багатство".
Так давайте ж вип''ємо за наших жінок, які поряд з нами та дарують нам любов, щастя та багатство.
Тост за чоловіків:
Жив був на світі султан, що мав гарем, яким знаходився в 100 кілометрах від його палацу. Був в нього слуга, якого султан кожного дня відсилав за дівчиною. Слуга помер у віці 30 років, а султан у 90.
Так вип''ємо ж за те, щоб не ми бігали за жінками, а вони за нами. Тому що не жінки вбивають чоловіка, а біготня за ними.
Жив був на світі султан, що мав гарем, яким знаходився в 100 кілометрах від його палацу. Був в нього слуга, якого султан кожного дня відсилав за дівчиною. Слуга помер у віці 30 років, а султан у 90.
Так вип''ємо ж за те, щоб не ми бігали за жінками, а вони за нами. Тому що не жінки вбивають чоловіка, а біготня за ними.
Тост за батьків та дітей:
Давайте піднімемо бокали за те, щоб у наших дітей були заможні батьки! А у наших батьків - заможні діти!
Новорічний тост:
Нехай у Новому році наше життя буде чистим, як крапля джерельної води, а щастя таке ж повне, як цей келих шампанського!
Мисливець піймав куріпку і хотів засмажити її та з''їсти. Але куріпка стала його благати: "Не вбивай мене! Я приведу тебе у те місце де живе багато куріпок". І відповів їй мисливець: "Зараз ти помреш від моєї руки, тому що зраджуєш ти на смерть своїх ближніх та своє плем''я!"
Давайте ж вип''ємо за те, щоб зрадників завжди зневажали не тільки друзі, але й вороги.
Східний владика якось вирішив перевірити як у тюрмі живеться заарештованим. Охоронці провели його до камери, де відбували покарання 20 злочинців.
- За що сидите? - запитав владика.
Дев''ятнадцять поклялися, що сидять безневинно, виключно в наслідок помилки судочинства. І тільки один визнав, що сидить за крадіжку.
- Негайно випустіть його на волю, - наказав владика, - він може негативно вплинути на всіх інших чесних людей, що тут знаходяться.
Так вип''ємо ж за людей, чесність який допомагає їм бути вільними!
Два воїна почали вихваляти свої шаблі. Вони казали про те, з якої прекрасної сталі виготовлена їх зброя, які чудові рядки накреслені на ній. Посеред цих вояків був відомий мудрець.
- Про що ви сперечаєтесь? - запитав він.
- Завтра на світанку буде бій, і ваші шаблі самі вирішать, яка з них краще.
Так давайте не вихвалятися своїми чеснотами, доки вони самі не покажуть себе. Вип''ємо краще за наші добрі вчинки!
Тост за жінок:
Вип’ємо за жінок, що витісняють чоловіків на багатьох чудових працях, у багатьох славних ділах, в багатьох професіях, але не витісняють їх із свого серця!
Тост за друзів:
На одній з шумних площ Стамбулу щоденно збиралася велика кількість людей тільки для того, щоб подивитись на бідного факіра, який випускав з своїх вуст вогняні факели, а потім миттєво тушив їх. Люди дивувались такому незвичному народженню полум''я, але набагато більше дивувало їх його раптове зникнення.
Так вип''ємо ж за тих, у чиїх серцях вогонь гасне так само швидко, як і займається, не дозволяючи дружбі згоріти.